Llibertat amb d’expressió amb Pari Banu, Artists at Risk i el MIAU de Fanzara

Dediquem un dels darrers programes a Contrabanda a la llibertat d’expressió i la cultura en resistència. Primer connectem amb Javi López, de l’organització del MIAU (Museo Inacabado de Arte Urbano) de la localitat castellonenca de Fanzara, qui ens parla d’aquest projecte social de convivència a partir de l’art i de les dificultats des del nou consistori per realitzar la propera edició.

I seguim entrevistant Pari Banu, artista de performance i videocreació, ara en residència artística a Barcelona gràcies al node local d’Artists at Risk que ajuda a acollir i visibilitzar artistes a qui no es permet expressar-se en llibertat als seus llocs d’origen. Amb ella, parlem de la seva trajectòria, de la realitat d’artistes que han de marxar i d’altres organitzacions que lluiten per la llibertat d’expressió com la plataforma No Callarem o el PEN català. Lligat a tot això, recomanem el llibre La mala costumbre d’Alana Portero i el còmic Què és en realitat el feixisme? de Kalle Johansson i Lena Berggren.

I només arrencar estrenem la majara cançó que es ha dedicat el Mariani, qui juntament amb Mar Soterrania ens truquen per plorar el nostre comiat i anunciar el Dissabte en clau de Dona, festival entorn el 8M que organitzen el dissabte 9 al Som la Pera, Casal del barri Trinitat Nova

Música en risc: MC5, Chicos del Maíz amb Pablo La Raíz, Lu y Alvaro, DakhaBrakha, Las Bajas Pasiones, Los Chichos i GBH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*