No monogàmies i xarxes afectives i de suport

En el darrer programa en format “estàndard”, Eduardo Manostijeras és baixa per indisposició, però ens acompanya un bonic grup per xerrar de no monogàmies, aquest cop des d’una vessant de construcció de xarxa, comunitat i cures. Andrea, Al, Mitas i Jose ens comparteixen les seves experiències i aprenentatges en aquest món i sobre el projecte d’una xarxa per sostenir-se. Parlem d’etiquetes, jerarquies, armaris, privilegis, criança o interseccionalitats, recomanem lectures com Anarquia relacional: la revolució des dels vincles de Juan Carlos Pérez Cortés (publicat tant en castellà com català), Anarquía relacional. Una novela gráfica d’entre altres Roma de las Heras i Beatriz Herzog i Polifonia Amorosa, relatos de vida de Una red segura de Jessica Fern i recordem la xerrada sobre Poliamor i criança de les jornades d’Amors Plurals del 2016.

Escoltem com La Soterrània i el Casal de Barri Som la Pera de la Trinitat Nova ens conviden al Festival Dissabte en clau de dona, en el marc del Dia de la Dona, efemèride que com sempre, i com està fent amb altres actes i convocatòries cobrirà Contrabanda FM.

Música per construir vincles: Sobre Mi Gata, Alevosía, Pedro Pastor, Lali, Mireia Vilaseca i O Rabelo.

No patiu, això és només el penúltim assalt. Aviat la traca final a lo grande. Estigueu al tanto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*