La Raiz cooperativa y biblio Anarres de Vallcarca

Rebem el fred, entrevistant projectes col·lectius i comunitaris. Ens visita part de la cooperativa La Raiz, amb qui xerrem dels dilemes que afronten com bar i espai d’oci, de consum responsable, del barri que els acull (Poble sec), del seu projecte de ràdio i de l’Economia Social i Solidària des de la perspectiva migrant.

Abans, parlant de consum conscient i en temps de sequera i abandó del camp, escoltem el viral vídeo de Pagesia Jove Priorat.

I connectem amb un company de la biblioteca comunitària Anarres, que celebren el proper dissabte 2 el seu segon aniversari, com no al barri de Vallcarca.

Música des de la raíz: Amrita Dinamita (l’endemà del 25N, jornada de lluita contra la violència masclista), Los Jaivas, Camila Moreno, Manuel García & Mon Laferte i Clara Peya (després del seu apoteòsic i recent concert presentant el darrer disc).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*