Camí de Marina i 20 anys de Cal Suís!

Comencem entrevistant Sacha Soliman d’Aigua Films, realitzador i coproductor de Camí de Marina, amb qui parlem del documental, del seu pas pel Suncine Fest, de la feina de la Fundació Miranda que l’ha inspirat i d’aquest propi camí ramader que els ha servit d’excusa per parlar de la defensa de territoris amenaçat pel model de creixement i explotació actual. Aprofitem per recomanar seguir a la nostra amiga i pastora influencer Elena Galán.

A la segona entrevista, connectem amb un habitual com el Tons, ara per què ens parli dels 20 anys del Cal Suís i com ho celebraran en aquest centre social del barri de Finestrelles d’Esplugues.

També comentem sobre la jornada No puc més!! malalties i malestars, comunitat i política, de la qual podem recuperar les gravacions de la xerrada i taula rodona que s’hi van realitzar; i sobre la nova manifestació unitària per aturar el genocidi a Palestina i altres iniciatives de denúncia i solidaritat amb el poble palestí.

Música camí de transhumància: Nomada La Gana i el Rossinyol de Sant Llatzer amb la banda de Mas el Pi (podeu veure el seu concert a la jornada de Can Masdeu del 5 de novembre gràcies a la Mosca Tv), Remei de Ca la Fresca, Marian Marquez (BSO del Camí de Marina), la històrica cançó de l’okupació de Cal Suís, Bretcha, Mar Pujol i Tenderete (flamenco).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*