Jornada Global por la libertad de todxs lxs Presxs Politicxs

Ens visiten Frijo i Gorka per parlar de la Jornada global por la libertad de lxs presxs polítics i dels casos de repressió que denuncien a Méxic i a altres llocs del món com el de Leonard Peltier, Mumia-Abu-Jamal i aquí els del 5 anarquistes de Barcelona, ara absolts.

També parlem de l’okupació de l’antiga comissaria de la Policia Nacional de Gràcia posterior al desallotjament del Casal Popular Tres Lliris i de les novetats sobre el cas de les encausades per l’acció d’Aturem el Parlament. I recomanem el crowfunding per realitzar un documental del cas Dixan contra “suposats terroristes islamistes”, la nova etapa del periòdic Masala i un récord final pel Txema Bofill.

Música en múltiples formats offline: Corazón del Sapo, The Cramps, Fallas, Kop, Rosendo, Fruko y sus Tesos, Ze Fuga i Ateh (que han tocat al homenatge al Roger)

Un pensament a "Jornada Global por la libertad de todxs lxs Presxs Politicxs"

  1. Retroenllaç: Adherentes a la Sexta Bcn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*