Cofradia anarquista i Educadorxs en lucha

Patim l’abordatge de Metelo, membre de la Cofradia de Navegantes Anarquistas i tripulant de l’Alliance amb qui xerrem d’aquest col·lectiu llibertari del mar, d’andances marineres i de recomanacions audiovisuals i literàries d’aigua salada com el llibre-disc Los Hermanos de la Costa. Pirateria libertaria en el Caribe de Bernardo Fuster.

Abans ens truca el Javi d’Educadorxs en lucha per explicar-nos la reivindicació laboral en què estan immersos.

També tenim noticies repressives: ens alegrem de que s’hagi arxivat la causa contra els 5 de Barcelona i de què ja tinguem a la xarxa les xerrades de les Jornades El negocio de la cárcel. Però hem d’explicar el recent desallotjament de l’Ateneu La Porka, centre social on s’estava construint el Punt de Suport de Persones Migrants pel qual dissabte es va celebrar una vetllada solidària.

Música cofrade: Kasernarat, Maniática, Corazón del Sapo, Les Marins d’Iroise, David Bowie (versionejant Jacques Brel), The Pogues, Villagers of Ioannina City i la tradicional brasilera Peixinhos do Mar.

Un pensament a “Cofradia anarquista i Educadorxs en lucha

  1. Retroenllaç: [Barcelona] Surge em Barcelona um grupo de “anarco-velejadores”, a Confraria de Navegantes Anarquistas | abordaxe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*