#Acampada ICAM, 3 del Vendrell i Pegida

Sense el Dr. Axioma però amb dos joves de Leipzig que ens expliquen l’eclosió del grup xenòfob i islamòfob Pegida.

Ens truquen la Nati que porta més d’un mes acampada davant l’ICAM que està a Av. Vallcarca 169 per denunciar casos com el seu (#YesWeICAM); i el Txiki dels 3 del Vendrell, els enèssims represaliats per la Vaga General del 29M.

Parlem també de refugiades i recomanem Que levante mi mano quién crea en la telequinesi del mestre majara Kurt Vonnegut, la expo Kameraden | Apa i la Gran Guerra que es pot visitar fins el 27 de novembre a la llibreria La Memòria i el documental Yorimata guanyador del darrer In-Edit Brasil.

Música per acampades: Qbits, Turbolentos, El Serio, Def con Dos, D.A.F., Mártires del Compás (dissabte 28 a Cotxeres de Sants per les refugiades!), Austra, 20 Liter Yoghurt, Prision y Luli y Lucina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*