Lola Ramone en viu i situació a Lesbos

20151227_192318[2]En el mateix moment que cert grup polític dirimeix el futur del nostrat país estrenem nou telèfon abandonant l’històric que ens ha comunicat amb l’exterior des de la prehistòria contrabandista. Però no tot és incertesa, ens acompanyen Lola Ramone que ens porta el seu blues en directe i l’Astrid de l’Assemblea de Vallcarca amb qui xerrem de la situació d’aquest pintoresc barri 3.0 com el possible desallotjament del bloc d’Esperia 16 o el primer aniversari de l’Assemblea de Joves.

12036672_1641042132802475_4581168489740597572_nConnectem amb la Juanita que ens parla del recent viatge que ha fet a l’illa grega de Lesbos, punt d’arribada de moltes refugiades que fugen cap a Europa i que també va trepitjar recentment la Lola. Això ens dóna peu a recuperar un dels temes més recurrents que hem tingut aquest any. Però també repassem la resta del què ha marcat l’any majara. I no podíem marxar sense la trucada de Dr. Axioma fent de corresponsal des de Galicia ni recomanar el documental A tu què et sembla sobre el cas de l’Esther Quintana i uns còmics per acabar l’any: Pagando por ello de Chester Brown i Fun home, una familia tragicòmica d’Alison Bechdel.

Música per despatxar l’any: Sendabelarrak, Flash Zero, Little Richard, Malvecino, BSO Girlhood, Industrias Orsini i evidentment Lola Romane tocant-nos clàssics blueseros.

Un pensament a "Lola Ramone en viu i situació a Lesbos"

  1. Retroenllaç: Falca de Lola Ramone pels 25 anys de Contrabanda | Radios Libres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*