Ual·la en viu i el precinte de La Tele

Tenim a l’Alba i el Modesto de Ual·la que ens porten la seva original música en viu des de l’estudi i el seu recent CD Quina Tela, del qual regalem un exemplar al primer que ens escrigui a asambleamajaras@gmail.com. L’haureu de buscar al vermut musical de RAI (Carders 12, Bcn) en suport a la campanya de micromecenatge per salvar aquest espai del Casc Antic.

Parlem de mitj@ns lliures també: ens truca la Coni per explicar-nos el recent precinte que han patit La Tele i ja de pas la Jornada de recolzament a Radio Bronka. Recomanem la campanya de suport al Periódico Diagonal i ens despedim per un temps perquè el següent programa l’enregistrarem des de la Xara-Dènia en la Trobada de Ràdios lliures del País Valencià i aniversari de Radio Mistalera.

Música Puríssima: Mark Lanegan, Zombie Pujol, Kepa Junkera, The Specials i clar molta Ual·la!!

2 pensaments a “Ual·la en viu i el precinte de La Tele

  1. Creo que es preciosamente dedibo a todas esas adaptaciones, algunas tan libres, por las que me he alejado bastante del cle1sico y de la historia en general. Algfan deda la tendre9 que leer, pero de momento, no me animo.

  2. Retroenllaç: Falca majara de Ual·la | Podcasts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*