Visita a la Mistalera i #aRAIsistir

La primera hora i mitja de programa està enregistrada a Radio La Mistalera on aprofitem per parlar amb el Ferran d’aquesta emissora que compleix 10 anys, del Centre Social la Mistalera (La Xara, Alacant) que ens va acollir tres dies i de la II Trobada de la Xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià.

En la part final des de l’estudi de Contrabanda, contem amb la companyia de la Cris i parlem de la campanya #aRAIsistir, de l’obra Laboratorio de la Vagina de la companyia Xuà Xuà Teatro, d’altres notícies del Casc Antic i de la campanya per l’absolució del Roger i del Mercader, encausats per la darrera Vaga General.

I ens despedim invitant-vos a la Nit de Funk pel 23 aniversari de Contrabanda FM.

Música mistalosa: Raisistiré, Sense Yuma, Tomatito, Gipsy Klezmer Orchestra, Cranc, Miramundo, Gipsy  i Chocadelia Internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*