Gozamos con Gose y la Carboneria

Els majares encarem un programa més, aquest cop sense resaca però també sense invitades a l’estudi. Tot i així, comptem amb interessants connexions telefòniques.

D’una banda, ens truca des de les “terres cooperativistes” d’Arrasate-Mondragón l’Iñaki de Gose que ens parla del nou disc que han tret, de les habituals visites a aquestes terres i de l’actual escena musical a Euskadi. Aprofitem per anunicar els darrers concerts del festival que els ha portat a Barcelona per darrer cop: l’EH Sona.

I de l’altra, connectem amb La Carboneria, CSOA del barri de Sant Antoni que celebren 5 anys però alhora han de fer front a una nova amenaça de desallotjament, aquest cop per culpa dels nous propietaris: el pèrfid banc Barclays.

També comentem algunes notícies d’actualitat com el judici contra l’alcalde de Badalona Garcia Albiol per discursos racistes, la nova llei de Seguretat Ciutadana o un nou empresonament d’anarquistes acusades de terroristes. I us recomanem col·laborar en la campanya de micromecenatge per que el projecte de RAI segueixi existint.

Música para gosar: The Clash, 121 Krew, Bad F-Line, Montserrat, Anbara, Anai Arrebak i claro está Gose

Un pensament a "Gozamos con Gose y la Carboneria"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*