Viatge a Icaria

Per iniciar el mes de St. Jordi i dels XVI aniversari majara, tenim la visita del Joan d’Icaria Editorial que ens ve a parlar d’un parell d’interessants llibres que han tret i que ens donen peu a debatre qual tertulianos: El buen vivir d’Alberto Acosta i 21 horas de la New Economic Foundation.

Però també parlem de la campanya contra els precintes de centres socials que està vivint Barcelona darrerament, de la lluita per què la plaça del carrer Farigola 19 sigui gestionada per les veïnes de Vallcarca, de les jornades Revolució 3D que es faran entre el 13 i 15 d’abril i en les que estarà present Contrabanda FM i avancem algo sobre el Fracking per anar preparant el proper programa.

Música literata: El Columpio Asesino, Politicalamity, Ricky Gil, The Mekons, Orales, Orxata i una despedida al gran Jess Franco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*