Recuperant la memòria històrica llibertària

En visperes de St. Jordi tornem a fer un programa literari amb la presència de Joni D que ens presenta el seu llibre Grups autònoms. Una crònica armada de la transacció democràtica tret pel Lokal. També ens parla de la campanya de micromecenatge que el col·lectiu A les trinxeres ha engegat per poder posar una placa en record a dos maquis i de la Marxa Homenatge als Maquis. I llegim el manifest que l’Ateneu Enciclopèdic Popular ha tret reclamant la reparació del patrimoni que se li va espoliar.

Recordem les convocatòries que es faran per denunciar les tortures als participants del moti de Quatre Camins ara que s’acosta el judici. I us emplacem a visitar la paradeta de Contrabanda que posarem a las Ramblas amb Nou de la Rambla per St. Jordi.

Música antithatcheriana i de Kasba Music: Not sensible, Exploited, Le Petit Comité, The Beat, Amparo Sanchez i The Specials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*