Cuentacuentistas i Flor de Maig per primavera

Per donar la benvinguda a la nova i plujosa estació connectem amb Poblenou per què ens expliquin que s’està tramant actualment a l’Ateneu Flor de Maig en la setmana en que dos membres seus han hagut de declarar davant del jutge

A més, ens acompanyen les Cuentacuentistas que ens porten els seus contes i a les que aprofitem per fer alguna cunya i llegir la interessant publicació multimedia Benditos Críticos de Laura Baleztena i Mikel Belascoain amb un suggerent relat de la primera.

També disfrutem d’una història de pecat i redempció amb Johnny Cash que ens explica Anillo de Fuego, comic de Javier Lucini i Joaquín Secall. I recomenem l’impressionant film Incendies de Denis Villeneuve i la proposta de taquilla invertida de l’obra Àlies Gospodin que podeu veure fins el 31 de març a la Sala Beckett.

Música primaveral: Silvio Rodriguez, Bonobo Circus, Carmen Consoli, Paris Combo, Les Ogres de Barback, Souvenir, Lila Downs, Silvia Perez Cruz i clar el gran Johnny Cash.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*