Habemus ARTesan Lupulus i revista Antitesi

Repetint de nou un 17 els majares brewers afronten el darrer programa d’hivern amb un bon sortit de birres artesanes que ens porten els tres lupulosos invitats, l’Adri Maquis i els chemical brothers de Jota-ka. Amb ells brindem i xerrem sobre orígens de la birra, sobre la seva elaboració artesana, sobre la malèfica indústria, sobre properes trobades i fires cerverseres i sobre el que se’ns posa a tiro aquest Sant Patrick’s Day.

Aprofitem l’Adri també per què ens presenti la nova criatura del col·lectiu Telèfon Roig: la revista sense periodicitat definida Antitesi, que us podeu descarregar en el seu blog. Però no podem evitar també llegir algun fragment de la revista La escuela moderna.

Música tabernaria: Las Furias, Stiff Little Fingers, Decibelios, Cabo Norte, Brighton 64, Alkways Drinking Machine Band, Ricky Gil, Jonathan Richman i Itziiarren Semeak (el dia abans a la Korrika organitzada per l’Euskal Etxea).

Un pensament a "Habemus ARTesan Lupulus i revista Antitesi"

  1. Retroenllaç: Maquis a la xarxa | Cervesa Maquis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*