Verano Latino

Programa enregistrat en diferit a poques hores de començar unes merescudes vacances. Comptem amb la presència del Tomàs que ens parla del conflicte miner que s’està vivint a Cajamarca (Perú). I parlem de música y festivals: del Salsa y Latin Jazz Festival al que als majaras al complet van assistir en el concert de clausura, del Festival PortoLatino que es farà a Saint Florent (Corsega) i de la BlackCelona.

Recomanem seguir l’actualitat sobre les reivindicacions dels miners a Asturies i el fantàstic còmic “Hoy es el último día del resto de tu vida” de Ulli Lust.

També recordem la vaga d’autobusos en solidaritat amb l’Andreu i què volen tornar a la presó l’Amadeu Casellas. La injústicia no fa vacances. Però ens anem amb la bona notícia de la recuperació del 96.6 de la FM de Barcelona per part de Ràdio Pica i Ràdio Bronka.

Música panamericana: Agricantus, Calle 13, Rúben Blades, Léon Gieco, Tinkari, Hypnotic Orchestra, Rita Mitsouko, Annita Miltoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*