Juliol 1936-2012

Encara amb la ressaca de les passades Festes Populars del Raval el juliol se’ns presenta revoltós. Xerrem sobre la recent manifestació contra les retallades, sobre patinades de polítiques canalles, sobre els darrers sinsabores en la okupació a Barcelona amb desallotjaments alguns perpetrats i altres aturats, sobre els Antijuliols de la UB i recordem la campanya en solidaritat amb el nostre company Andreu acomiadat per la màfia de TMB.

A més, just quan es compleixen 76 anys de la Revolució del 36 comptem amb en Miquel Izard que acaba de publicar amb l’editorial Virus el llibre “Que lo sepan ellos y no lo olvidemos nosotros” sobre l’inversemblant estiu del 36 a Catalunya. I també expliquem el projecte El cosidor digital, de recuperació  de l’Arxiu de la memòria de Torelló

Música per a la revolució estival: Los Chikos del Maiz, Fractal, Lluna roja, Sigelpa

Un pensament a "Juliol 1936-2012"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*