Iniciació al tarot

Encara mig en remojo, tornen els majares amb el primer directe de la temporada acompanyats d’en Peter amb el què reflexionem sobre el tarot i altres assumptes més o menys terranals. A part de viure algun que altre moment adivinatori i recomanar El callejón de las almas perdidas de William Lindsay Gresham.

També parlem del cas de les Pussy Riot i les convocatòries que s’han fet en solidaritat, d’una nova mort en dependències policials, ara a Girona i festes i festivals estiuencs.

Música adivinatoria: Los Jigos del maiz con Tati (esa cumbia veraniega!), Pussy Riot, Agricantu, Lou Dalfin i Magic System (tremenda actuació al PortoLatino). Accidente quedan per una altra vida tot i que d’una o altra forma es van colar misteriosament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*