Solidaritat i incertesa

Nervioses per la ja pròxima celebració dels 15 anys de majarisme radiofònic (veal loro al proper post) les majares amb el triplet titular al complet comencem donant la benvinguda a un petit majara que aterrisa amb força i actitud punk.

Una companya del Grup de suport al Javi, un dels detinguts el 29 de maig, ens truca per anunciar-nos la campanya en solidaritat amb ells i especialment la propera convocatòria del diumenge 22 per la seva llibertat. Denunciem també la violència policial viscuda durant la Vaga General.

I com haviem anunciat la Marisol i la Nuria ens porten en viu algunes de les seves precioses Incerteses.

Música incerta: Alkways Drinking, Joan Colomo, Yves Montand recitant Jacques Prevert, Panic, Les Tueurs de la lune de miel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*