Festa 15Majaras. XV aniversari Assemblea de Majaras

Querid@s complices, contrabandistas y filomajaras, supervivientes todas de la Semana Santa, tenemos el enorme placer de invitaros a una especial y pagana onomástica: San Majara 15M, que tendrá lugar el próximo sábado 21 de abril en el Old School, sito en Av. Vallcarca 85, barri de Vallcara (on si no?)
Y es que l@s majaras cumplimos 15 años, que se dice rápido. Tres lustros de entrevistas, patinazos, conciertos, aullidos, risas y alguna que otra pérdida en nuestra amada Contrabanda FM (91.4 en Carcelona y satélites, www.contrabanda.org en el universo)

I per això volem que la gent que d’una o altra forma n’ha format part vingueu a tan especial aconteixement.
Com que anem madurant i sentant el cap (que no el cul) ho celebrarem amb diurnitat i sense alevosia amb una especial jornada plena de misteri i diversió. Hi haurà actuacions musicals, alcohol, jalo, algo d’esport i com no ràdio en viu a partir de les 13h i fins les 22 hores (no feu cas del cartell, ens toca moderació, almenys dins el recinte firal)