Portes de Collserola i postVaga General

Pocs dies després de la Vaga General tornem als majares una mica atrotinats sense l’Oliveta que segueix en vaga però amb invitades fantàstiques i una connexió que ens informa des de la Ciutat de la Justicia sobre la situació de les detingudes el 29 de març. Podreu escoltar més informació en aquest audio de l’Agència 29, iniciativa que va aglutinar molts mitjans alternatius per fer seguiment 24 hores de la jornada de Vaga.

La Gael i l’Alice de Raons Públiques ens expliquen el projecte Portes de Collserola i l’alternativa que elles conjuntament amb altres col·lectius proposen per la Porta de Canyelles. Aprofitem per divagar sobre altres questions relacionades amb la serra, algunes recollides per la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola.

I també fem crònica fugaç de la Jornada de Suport a la Coordinadora de Ràdios lliures i la trobada que va compartir aquesta amb la Federación Aragonesa de Radios Libres a Zaragoza.

Música garatge: C-utter, Radikal Satan, Swing Gitan, Sibaritas de la Calle, Lady Nitro i Rompe la Incomunicación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*