The last majara show (in 2009)

Amb la sempre agradabable visita de Tetilia, Marina Marrana i El Cuñao els majares afronten el darrer episodi de la dècada, contra banda y marea.

Comentem algun concert, recomanem el Circ d’Hivern d’aquest any a l’Ateneu de Nou Barris, llegim part d’un conte enviat per un oient, presentem les novetats dels amics d’Irola Irratia, radio lliure de Bilbo i fem un repàs a alguns músics majares insignes.

I com no podia ser d’altra manera, xerrem de consum en dates tan senyalades: l’Ecoseny, moneda social al Montseny, accions variopintes per Carcelona i Decreixement que comença a caminar per altres contrades.

Música histérica:  villancicos austrohungaros, Sibaritas de la Calle, Piztiak, Los Desgraciaus, Silvio Fernandez, BBME (Beasty Brutal Music Explosion), Liliana Felipe, Durutti Column i canço per recordar els que estan entre reixes i despedir l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*