Canvi de turn, 20 10 00

El diumenge 3 vam fer el primer programa d’aquest 2010 i va ser un programa prou especial, ja que Ernesto ‘che’ majara va anar de missión radio guerrilla al sur de la peninsula, concretament a Zevilla a apoiar les accions de la majara Tetilia en su nueva fase sevillana. Okupacions, festetes i moltes tapetes que es van deixar sentir en la seva connexió final. Abans pero Eduardo Manostijeras va estar fent un programa de debat amb… qui?? PABLITO TERRORES!! Que ha estat de vacances per Carcelona, i déu n’hi do quin debat. Tot va sorgir de les mostres de recolzament pels 11 empresonats pel cas de la cel·lula d’al-qaida al Rawal. D’aqui vam passar a infinits temes, això si, sempre acompanyats de bona música… BBME, de nou, des de ses Illes, i una mica de música boliviana, en quechua i tal. Ah, i vam tenir una trucada ben constructiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*