Masala 50

Sense Eduardo Manostijeras però amb l’alegria de la recent celebració dels 19 anys contrabandistes, rebem la ja habitual visita del comando masalero.

Aquest cop la facció sudista d’aquest periòdic bimestral de Ciutat Vella ens explica intimitats i curiositats dels 50 números d’existència que acaben de fer. Aprofitem per recordar l’Emiliona de la Barceloneta, per parlar del que s’està movent pel Raval amb la plataforma Volem un barri digne i del cas Rastros de Dixan.

També, com no, comentem la vetllada del passat divendres 18 que ha donat el tret de sortida a les celebracions del XIX Aniversari de Contrabanda i fem una connexió amb la concentració de suport a Tamara, anarquista madrilenya detinguda i encarcerada al CP Brians.

I alguna que altra trucada particular.

Música noucentisto-cinquentona: Richie Spice, Hip Hop Labs, Annita Miltoff, La Kinky Beat, Nour, Compartir Dóna Gustet i Guns’n’Roses versionejant Ses Diabòliques Majestats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*