Anita Miltoff i el seu ballet

Després d’una setmana de parón, comptem amb la meitat dels Anita Miltoff, un dels dos grups que tocaran al concert per l’autogestió de Contrabanda FM el divendres 18 a l’Espai Jove La Fontana. Escoltem el seu segon àlbum Gràcia, parlem sobre el barri del mateix nom, sobre les seves peripècies balcàniques i deixem per una següent visita l’escoltar en directe el seu toff-punk des de l’estudi contrabandista.

Recordem l’Emilia, companya de l’Associació de Veïnes de l’Ostia que ens ha deixat darrerament i comentem jornades varies sobre mitjans de comunicació lliures i comunitàries i els festejos fets i per fer a la Vall de Can Masdeu. I també reflexions sobre els difícils i televisats temps que vivim i missiva des de Bolívia de Pablito Terrores.

Música més que gracienca: Els Trons, Chocadelia Internacional, La Kinky Beat i clar, molta Anita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*