De Kolda a la presó

Comencem tard però amb una més que grata sorpresa. Un trident majara de luxe ens truca des de Kolda, ni més ni menys que al llunyà Senegal.

Llegim i comentem Historias desde la cárcel d’Andrés Rabadán (si us interessa un exemplar, escriviu-nos) i ens fem una passejada per les festes populars de Clot- Camp de l’Arpa recordant que La Revoltosa té judici el 19 de novembre.

Recordem que segueix l’ocupació forestal contra la MAT i que al cor del Vallès Oriental, mal le pese al Quart Cinturó, hi ha un lloc fantàstic anomenat La Kosturica.

Música per passar la calda de Kolda: Orquestra Baobab, Sibaritas de la calle (si ens escriviu els podreu anar a veure el 23 de desembre al Apolo), Rage Against The Machine, Defectos Comunes, Opus, Van Halen, Liza Casullo i un guinyo final a l’enyorada Flor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*