Trobada de la Xarxa de Mitjans Comunitaris

Una mica més madurs però encara no jubilats els majares reben la visita de membres de La Tele i de radios estatals que han vingut a la Trobada de la Xarxa de Mitjans Comunitaris realitzada a Barcelona. Companys de Cuac FM d’ A Corunya, Onda Color de Málaga i Radio Pikaza del altiplano granadino ens parlen de les penes i desgràcies d’aquest sector.

A més, Eduardo Manostijeras en explica les seves peripècies per certes jornades sevillanes; i parlem de les jornades Desgenerades a La Teixidora i de l’estreno del film Celda 211.

Música comunitaria: Blondie, Crim, Nous Espectres, Los ladrones van a la oficina (l’original, no la de Chicharrica), Mari Carmen Mulet, Xazzar, As Ladras en la seva despedida i alguna sorpreseta final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*