AZSMA y flow majara

Tenim l’honor de comptar per primer cop amb la presència del DJ Jum, alma del programa Distrito Apache, i d’Ijchibar, és a dir, d’AZSMA. Xerrem amb ells de l’escena hip hop i sobretot del seu primer àlbum Generación 3 (podeu descarregar-lo gratis aquí). Aprofitem per arrencar-li’s algunes ritmes en directe i per parlar de les jornades Visiones de resistencia, que comptaran divendres amb la presència de Jum i que seràn les protagonistes del següent diumenge majara.

Parlem de la Trobada d’Horts urbans, comunitaris i autogestionats el mateix dia al PIC de Can Masdeu i de l’exposició Huertos urbanos: cultivando Barcelona. També de les ja finiquitades festes de La Sagrera i de les aviat arrivades Festes Alternatives de Sant Andreu (podeu inscriure-us a la patxanga futbolera del diumenge 29 escrivint a patxangafutbolera@hotmail.com). I de les accions per recordar l’assassinat fa 17 anys de Pedro Alvarez a mans d’un policia nazional.

Música optimista: The Postal Service, Jovanotti y hip hop asmático enlatado y en directo y alguna que otra rima des de los Madriles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*