Societat controlada

Ens acompanya per primer cop Artesano, creador del blog http://intimidadviolada.blogspot.com, per parlar del control social i la pèrdua d’intimitat en pos de la seguretat en què ens veiem sotmesos. Parlem de datamining, de formes d’escapar a aquesta vigilància, del paper de les noves tecnologies i de referencies cinèfiles i bibliogràfiques que han abordat aquest tema. Tot això acompanyat d’algun fragment de El mundo de Ender d’Orson Scott Card i d’audios gentilesa de les amiges de RebelArt.

Setmana sense móbil contra el Crongrés mundial de telefonia mòbil a Bcn (http://luchacontaminacionelectromagnetica.blogspot.com/2009/01/semana-sin-movil-congreso-gsma.html), trucades que ens vigilen, referències a La Clota i Vallcarca i infusions saludables.

Musique intime: Hector Lavoe, El ataque de la basura radioactiva, Dead Can Dance, Amancio Prada, Johnny Cash, Leonard Cohen, Las Grecas, Interlude, Nick Cave & The Bad Seeds (que no asientos), Le Pianc.

Ah, i no ho oblideu ens veiem divendres a l’Ateneu Popular de l’Eixample, que 18 anys no es fan cada any: