Jallalla G.I.P.I.!

Eduardo Manostijeras i Ernesto Che Majara s’arrastren per l’estudi de Contrabanda, patint els excesos de la gala-concert galàctic de la nit abans a la Sala Salamandra del Planeta Lumpen on exercint un cop més de majares en el sentit més literal de la paraula acompanyen a El ataque de la basura radioactiva i les Qbits.

Afortunadament no afronten tot el programa sols i són un ratet (ben) acompanyats per unes noies de manges verdes amb les que parlen d’hortets urbans, del Putxet a la Vall de Can Masdeu.
A més les impagables missives de Pablito Terrores, notícies estrambòtiques i algo més (o no).
Música aljabibi: Cafe Tacuba, Le Petit Ramon, El ataque de la basura radioactiva (grande Daniel Inalámbrico), Paco de Lucia, Kjarkas, Modena City Ramblers, La Kinky Beat, Distorsion, Albert Pla, agradable música magrebi i els irrepetibles Supergirl & The romantic boys (postulant per ser nova sintonia).