Des de Pedroses en primicia

Progama atípic i alhora de retorn als orígens.

Atípic perquè està gravat al paradís nautàrquic de Les Pedroses (Osonia), perquè per primer cop ho podreu escoltar abans per podcast que per la radio i perquè els majares es veuen acompanyats de la flor i nota del contrabandisme dominical i de llegendaris i històrics
Retorn als orígens perquè com en els vells temps retornem a la hora i mitja de duració i a fer programa abans de dinar, en aquest cas una calçotada històrica. I retorn als orígens amb una selecció músical que recorda en part les seminals i primeres assamblees de majares.

Crònica de la festa de 18 anys al Ateneu de l’Eixample, gimcama nautarquica (remember http://espaisideral.org/), moments musicals en viu amb Mariona i el seu acordeó acompanyada de la pandereta txepil i un continu Asi se hizo.
Música nautàrquica: Modena City Ramblers, Orquestra Plateria, Skatala, Inadaptats, New Order, fantàstics silencis i acoples rurals i molt més.

Disculpeu i disfruteu del caos i la saturació majara, va ser un gran i irrepetible diumenge.