Masala otoñal

En una gèlida tarda més, els majares es veuen acompanyats per Ivan i Miguel masaleros ells i en Janot, que com sempre, els guareix amb les seves pòcimes.

Els masaleros ens venen a parlar d’una recent jornada sobre resistències a Llatinoamerica i certa exposició realitzades a RAI, del llibre Frontera Sur (Virus Editorial), del desnonament del Manel de Robadors 29 (darrer veí d’aquest edifici, símbol del mobbing immobiliari al Raval) i evidentment del darrer Masala, especialment centrat en la cultura del pelotazo existent al Paral·lel i el Raval.
A més, crònica de la festa rizomàtica, de l’impresionant concert dels Doctor Deseo al KGB, últimes novetats en els tancaments contra el Pla Bolonya i primer aniversari de La Teixidora (video a http://blip.tv/file/1517055).

Música masalera: Doctor Deseo (y por partida doble), Perrocker, Keny Arkana, El combo linga i Nour.