Dr. Deseo, tancada a la UB i el Joan petit quan parla

Tarda ben acompanyada pels majares. Un dels majares més petits, en Joanet, ve a demostrar que és un futur contrabandista.

Entrevista a Doctor Deseo arran del seu nou disc Sexo, ternura y misterio i dels dos concerts que oferiran a Barcelona i Cerdanyola del Vallés aquest cap de setmana. Unes mans més o menys innocents dictaminen qui seran els afortunats de rebre les entrades sortejades.

Connexió amb la Facultat Central de la UB on desenes d’estudiants estan tancats en protesta pel Pla Bolonya. Més info a: http://www.tancadaalacentral.blogspot.com
A més, visita d’unes altres futuribles contrabandistes a las que les va el “ambiente”, bones notícies des de Vallcarca i trucades desesperades.

Música para crecer majara: Ja t’ho dire (si, ho sabem, però estava justificat), Ara va de bo, Doctor Deseo (o que esperabais?), Takul Rugi (divendres a la Quimera), les compis de Rebel’Art i el seu Control Social, Rabia Positiva (felicitats pels 15 anys), Los Bravos, OMD i el seu fantàstic Enola Gay i un final apoteòsic amb…. Teresa Rabal.