Roger Pelàez i Centro Galego

Acomiadem l’any, entrevistant una bèstia multidisciplinar com és en Roger Pelàez que ens parla del seu espectacle Ejaculant diarrea II a l’Antic Teatre, dels seus diferents projectes vinyetaires, musicals i radiofònics, de la tele que miren les yayes, de diaris gratuïts, de birres a 1€, dels punts de llibre i del que ens ha donat la gana. Oju, que regalem entrades penya!

Abans comentem la campanya Radio Almaina no se calla davant la negativa de la Junta d’Andalusia a donar llicència a aquesta ràdio lliure i germana de Granada.

I acabem parlant del Centro Galego de Barcelona, en viu amb una habitual, la Ciara que en porta la programació cultural i telefònicament amb la Pilar, presidenta actual, qui ens parla de la història però sobretot de l’actualitat d’aquesta institució més que centenària però adaptada als nous temps i al barri que compartim.

Música ejaculadora: Trance (en rècord a Rafa Murillo), un tema del xou d’en Pelàez amb en Vidal, MoOom, Heredeiros da Crus i Brighton 64 per acomiadar el llegat musical del Sidecar de la plaça Real (“el problema es la edad” ens cantàvem, en fin…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*