Àgora Pallaresa i Pedagògies Llibertàries

Després d’un estiu infinit, i amb bombes de fons, dediquem el programa a parlar de resistències i alternatives per un món millor i més just. Comencem connectant amb Erika Curd de la Plataforma Unitària Contra l’Autopista Elèctrica Pallars (PUCAE) qui ens explica com han anat les jornades de l’Àgora Pallaresa realitzades a Figuerola d’Orcau i sobre les lluites que des de fa anys es plantegen al Pallars Jussà en defensa del territori davant del creixement basat en l’espoli actual i per un model alternatiu a aquest.

I seguim amb el Tons qui ens presenta el curs Pedagogia llibertària – Passat, present i futur organitzat per la Universitat Popular Autogestionada i que es realitzarà a la Llibreria Aldarull i esperem es repeteixi de nou, amb l’objectiu de formar i debatre sobre models educatius transformadors vinculats al pensament anarquista.

I lligat a tot plegat, recomanem els llibres El infinito en un junco d’Irene Vallejo sobre la irrupció dels llibres en la història de la humanitat i La otra orilla d’Elena Moya.

Música on the storm: Rettward von Doernberg, The Doors, Albert Pla, Solk i P.I.L.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*