Ovidi, nova memòria i Amapola Prada

En un programa dedicat a la memòria, connectem amb Jana Montllor de La Selva, cooperativa audiovisual, perquè ens parli de la pel·lícula On eres quan hi eres que dirigeix sobre la reconstrucció dels rècords del seu pare Ovidi Montllor, de la iniciativa per recollir els rècords que puguem tenir d’aquesta figura cabdal i multidisciplinar i de la campanya per finançar-ho realitzada amb el Coop57.

Ens visita també Amapola Prada, artista peruana, que ha portat a Madrid la performance “Siervos por naturaleza” i la xerrada Memorias transgeneracionales. Un acercamiento a las secuelas del trauma colonial dins el cicle Vision y presencia que dona veu a artistes dones llatinoamericanes. Amb ella parlem de la seva obra i reflexionem sobre l’actualitat i passat recent del Perú, recomanant el podcast La encerrona i el llibre La cuarta espada: La historia de Abimael Guzmán y Sendero Luminoso de Santiago Roncagliolo.

I com no podia ser d’altra manera, comentem la presentació del llibre Contrabanda FM. Una radio libre en un mundo poco libre, sobre els 30 anys de la ràdio a l’ Ateneu Enciclopèdic Popular.

Música amnèsica: El Sobrino del Diablo, Ovidi Montllor, Pastorita Huaracina, La Sarita i Selma Bruna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*