BuskeRAI i Material Sirles

De nou amb el trio majara al complert, ens visita Meri de RAI, amb qui xerrem de la 7ena edició del Festival BuskeRai que es celebrarà el dissabte 29 al carrer d’Allada Vermell, de l’actualitat d’aquesta veterana associació cultural i perquè no del barri del Casc Antic.

Després Lulú Martorell i Martí Sales assalten l’estudi per parlar-nos de Material Sirles, documental que recull els 7 anys d’història i histèria d’aquest iconoclasta quartet amb lligams contrabandistes Els Surfing Sirles, i que es presentarà la nit de la Castanyada al Festival In-Edit.

Música de carrer: Ali Bamba 03,Totó la Momposina, Alaska y Dinarama, Familea Miranda i evidentment Els Surfing Sirles.

 

Un pensament a "BuskeRAI i Material Sirles"

  1. Ei tios que diver es fer coses en. Vostre regne. Sou un trio molt enrollat hahaha i tal i qual. Hem de seguir rient de tot. Gracies per no give up. Lotta continua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*