Poesia amb Gemma Gelabert i Floretta Braier i rumba amb Micu #FemMercat

Programa ben completet. Comencem amb la Gemma Gelabert, artista polifacètica amb crisis d’identitat i amb qui parlem de les seves vivències, escrits i pintures. I que ens dóna peu a recomenar el còmic El secreto de la fuerza sobrehumana d’Alison Bechdel que ens ha encantat.

Seguim amb una habitual contrabandista, Flor Braier que estarà al proper i darrer Fem Mercat amb el taller de lectura i escriptura Un rastro verde en el asfalto que circularà per espais verds recuperats a Vallcarca.

Acabem amb el Micu, també present al Fem Mercat del 15 d’octubre, que ens toca algunes de les seves estupendes rumbes. I anunciem que el 22 octubre a la FESC es presenta el llibre Perquè tot és de tothom. Gestió comunitària de la cultura i economia solidària en el que Contrabanda FM ha participat en el capítol sobre mitjans lliures i comunitaris.

Música per re(crear)-se: Amatria, Claudia Gómez, Flor Braier i Micu.

2 pensaments a “Poesia amb Gemma Gelabert i Floretta Braier i rumba amb Micu #FemMercat

  1. Retroenllaç: Falca de Micu | Podcasts

  2. Hola, ens encantaria anar al programa a presentarnos. Som els ESSERS i fem rumba catalana simfònica. Ens van convidar al programa dels diumenges, però només podem de dilluns a dijous. Digueu-nos algo porfa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*