Del Tongo, l’1Oct, de l’Obrera al MPGM

Programa Majara completet, on el telèfon va treure fum… acompanyats de la Cris, vam donar espai per a the last song del programa passat. Abans d’entrar amb les connexions vam tenir un record important per a l’1oct. Agafem l’horitzó!

La primera connexió va ser amb Tongo, una banda madrilenya, que la Cris adora i que vénen per primerva vegada al barri de les corts de Barcelona el proper 13 d’octubre. Ah! i amb elles vam poder enunciar el festival Esperanzah! i la seva jornada feminista, amb la Eva Sierra.

La segona connexió va ser amb la gent del CSA l’Obrera de Sabadell. La Júlia ens va explicar la seva voluntat ferma d’oferir cultura i oci no comercial als barris perifèrics de Sabadell. Ah també ens va donar una gran canço de la Gatta Catana… Banzai!!

La última connexió del programa va ser amb el nostre barri favorit… l’assemblea de Vallcarca, amb en Marc ens va comentar l’aprovació final del MPGM que no MDMA. Que l’especulació no ens faci fora dels barris!!

I res, més música (Gata Cattana, Guillem d’Efak i The Sey Sisters), una mica d’agenda i a dormir que estàvem força cansats… el canvi de temps ens deixa encostipats. Un record pel Vaso (company perdut aquest estiu) i a fer nones!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*