Jornades anticarcelaries, democràcia profunda i aniversaris Juan Andrés

Comencem amb una connexió amb l’Agora Juan Andrés on es commemora el 1º aniversari d’aquest espai i ens recorden la manifestació pels 2 anys de l’assassinat d’aquest veí del Raval.

Comptem amb el Doctorsito que ens presenta les properes Jornadas Anticarcelarias. El negocio de la cárcel que es faran al CSO La Clandestina. També recordem els judicis repressius d’aquesta setmana contra els 4 del Poblenou i la Laura i Eva, totes encausades per participar a la Vaga General del 29M del 2012.

refugiats4-webEns truquen també per explicar-nos els debats oberts que dins les jornades de Democràcia Profunda s’organitzen el 7 i 9 d’octubre i tenim Eduardo Manostijeras des d’una sauna balear parlant-nos de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca, del periòdic sobre els danys i consequències a Ses Illes Tot inclòs i de les seves coses.

Parlem també de la concentració en solidaritat amb el poble sirià del dia abans i de les assemblees en solidaritat amb migrants i refugiades que es fan els dijous al CSOA Transformadors. I acabem amb la campanya de micromecenatge que s’està fent per La Rima Hip Hop Fest i l’homenatge a Quico Sabaté realitzat a Vallcarca.

Música contra cárceles-negocio: La Otra, Regocijo en el fango, Dixebra, Drissa Diarra All Stars, Furia y Las Krudas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*