Refugees Welcome

12036672_1641042132802475_4581168489740597572_nEn el primer programa que aquest temporada fem des de l’estudi tenim la sort de comptar amb Nadia i Mohamed, refugiades sirio-palestines. Parlem de l’actual èxode, de les polítiques d’asil, de la situació a Siria i d’Indignados refugiados i la Comissió de Benvinguda a Totes les Migrants i Refugiades, impulsores d’accions de suport mutu i denúnica que s’estan realitzant com la concentració davant  el consolat d’Hongria.

Recomanem els còmics Los surcos del azar de Paco Roca per recordar que el poble espanyol també va haver de refugiar-se fugint del feixisme i Mariem Hassan, yo soy saharaui sobre aquesta combativa exiliada morta recentment, i el documental El Peor Dios sobre el grup Desechables. També anunciem l’assemblea oberta que es fara aquest dimecres 23 a les 20h al CSOA Transformadors, acabat d’inaugurar.

Música d’exili: La Malamaña, Aziza Brahim, Mariem Hassan, Manu Chao, Antidogmatikss, Ovidi Montllor i Red Dons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*