Homenatge llibertari, EH Sona i Ananta Coop

Amb Eduardo Manostijeras encara de baixa per paternitat però present telefònicament, afrontem nova i sòlitaria emissió però amb bones notícies per les encausades del Pla Caufec i per les veïnes de la Barceloneta i el Parc de l’Oreneta.

Comencem lleguint un fragment de Pistola, amb música de fons de Jonathan Lethem i parlant d’una nova edició del EH Sona que ens ha permès presenciar un gran concert.

Un parell d’il·lustres contrabandistes ens truquen per donar parte. El veterà Tommy de Metal Age ens fa crònica del homenatge a Ferrer i Guardia, Ascaso i Durruti que el mateix dia s’ha realitzat al cementiri de Montjuic i el nouvingut Albert Músiques del s.XX ens convoca a un acte sobre la Ley Mordaza el dimecres 26.

I finalment connectem des del Monsteny amb la Marta del projecte multidisciplinar Ananta Cooperativa

Música per efemèrides: Suzy y los Quatro, Kashbad, Virus de Rebelión, Loquillo, Saicos, Prou, Eva en el Eden i Kool & the Gang.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*