Reivindicacions a Vallcarca

En ple Procés i fervor consultiu els majares afrontem un nou programa, amb l’absència d’Eduardo Manostijeras, que ens fa de corresponsal des d’Osonia i amb reflexionem sobre aquesta jornada històrica i les seves contradiccions i gags.

Parlem amb Josep Callejón del Grup d’Estudis del Coll-Vallcarca, que es reuneixen a l’antiga seu de l’editorial La Brugera i que reclamen poder situar el Museu del Còmic a l’antic consolat danès. Per això i per altres reivindicacions vinculades al barri aquesta entitat i l’Assemblea de Vallcarca convoquen una jornada reivindicativa el dissabte 15.

Llegim Diez de diciembre de George Saunders i ens barallem amb el fred i les nostres propies limitacions tecnològiques.

Música consultiva: Zebda, Oques Grasses, STA, Mariani i BSO Vengo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*