NO al TTIP, Leonard Peltier i consultes vàries

Tornem a rebre Albert de Músiques del s.XX que ens parla de les novetats de la campanya en solidaritat amb Leonard Peltier (xerrades informatives divendres 9 a Attac i diumenge 12 a Can Masdeu) i de les Jornades Internacionals que el 10 i 11 octubre es faran a Barcelona contra el TTIP

Donem parte del Festival Cyberpunk de Barcelona I recomanem El incendio Milenarista (d’Yves Delhoysie  i Georges Lapierre). I fem de tontulians per parlar del Procès, la Consulta i la Plataforma pel No-Si (si voleu dir la vostra escriviu-nos a asambleamjaras@gmail.com i guanyareu un retallable de l’Honorable Innombrable)

Música antiglobi: Qbits, Siniestro Total, Miguel Poveda, Bossacucanova, Las Marlenes, Los Pericos i Canti di donne in lotta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*