Cas dels 5 anarquistes i visita d’un militant egipci

Comptem amb Pilar i Gorka, companys del grup de suport dels 5 anarquistes de Barcelona i amb una connexió amb el Juanjo i la Yolanda per què ens expliquin l’actualitat d’aquest nou cas de manipulació i repressió i recordar properes convocatòries. També parlem de la reforma del còdig penal i recordem el recent judici contra encausades de la vaga del 29M de l’any passat.

En la segona part del programa ens visita de nou el Marc d’Egipte rere la barricada, ara acompanyat del Mohammed Ezz, membre del moviment llibertari egipci per explicar-nos la realitat actual de les protestes i la repressió en aquest país.

Música pel suport mutu: The Clash, Biot, Killah P. (assesinat per nazis grecs), Toots and Tthe Maytals, Saffran

Un pensament a "Cas dels 5 anarquistes i visita d’un militant egipci"

  1. Hola Majaras! una abraçada des de Barcelona. Soc la Silvia, dels 5 de Barcelona (la banda del tira-xines, ja sabeu…) Primer, gràcies a tots per la vostra solidaritat, una demostració de que no poden inocular-nos la por a qualsevol preu. Només volia dir que, després d’aquesta experiència surrealista però terrible, no tenim més por, si no més motius per seguir lluitant, de vegades les caces de bruixes no aconsegueixen el seu objectiu, si no tot el contrari.
    Salut i llibertat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*