Tornem als llibres després de l’estiu: la FLIA

Tornem per fi als estudis de Contrabanda i ho fem parlant de llibres. Connectem telefònicament amb gent de l’Assemblea de Vallcarca per què ens parlin de la Fira del Llibre Independent Autoeditat que es celebrarà el dissabte 28 a partir de les 10h a la Plaça Farigola. També fem recomenacions literàries: Resaca Crónica de Pablo Martínez Zarracina, Pequeño Planeta d’Antonio Mingote i Més enllà de tot càstig de Lluís Quintana.

No podem evitar parlar del 11s, de patinades institucionals i de la movilització per encerclar la Caixa aquell dia. També parlem d’esclavismes, dels desallotjats de les naus de Poblenou i actualizem les darreres notícies sobre el cas de Mumia Abu-Jamal.

Música per combatre la depressió post-vacacional: canço de Radio 8 de octubre, Els Amics del Bosc, Tre Allegri Ragazzi Morti, Corazón del Sapo, La Mala Rodriguez, The Roots, L’hereu escampa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*