En defensa de la sanitat pública i d’un nou espai alliberat a Gràcia

Encara amb lleganyes i agulletes de la celebració dels Exis Uve Palito anys d’aquest ja adolescent programa, afrontem un nou programa i les interferències de malvades emissores pirates, cosaques unes, sedientas de dial altres.

Contactem amb companyes del grup d’Habitatge i Espai Públic de l’Assemblea de Gràcia per què ens expliquen l’okupació d’un edifici a la Vila de Gràcia per persones desnonades.

Comptem amb la presència de l’Albert de la Plataforma pel Dret a la Salut que ens explica com ha anat la convocatòria en defensa de la Sanitat Pública feta el mateix matí, quins perills afronta actualment el sistema públic de sanitat i ens recomana un parell de llibres sobre el tema: La Privatización de los Servicios Públicos en España (Attac España) i La sanidad está en venta (Icaria Editorial).

També recomanem I MiX What I Like: A MiXtape Manifesto de Jared A. Ball, tesis sobre el hip hop a la ciutat de Baltimore i recordem el judici a Enric Duran.

Música amb resaca de Sant Valentón: Holly Beth Vincent & Joey Ramone,  Supongo Cariño, Ruso, Sada, Brigthon 64

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*