Chocadelia Internacional en acústic

Comptem amb dos membres de Chocadelia Internacional que ens presenten El fin está cerca, el seu darrer disc, tocant-ne alguns temes des de l’estudi. Aprofitem per xerrar amb ells de la cultura musical d’aquest país, de la indústria i del suposat boom de la black music a la ciutat.

També comptem amb la participació de Flor Braier des de l’altre banda del fil telefònic i amb la seva música. I evidentment maxaquem la celebració dels XVI anys majaras al Niu de la Guatlla

Parlem sobre espais lliures i públic: de les creixents dificultats per fer activitats culturals al carrer, de la campanya per aturar el desallotjament de La Carboneria i de la resposta a Vallcarca per evitar que un solar d’ús veinal entri dins el Pla Buits i del documental sobre aquest barri Encaixonats.

I lleguim un fragment de Cómo caza un dromedario de Víctor Nubla.

Más música para sobrevivir al fin: The Who, Izuran, Magazine

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*