Connexions madrilenyes i senegaleses

En el darrer programa de la temporada connectem amb la Flor que es troba a Madrid on per fi ha arribat la Marcha Popular Indignada i s’hi celebrà una manifestació massiva i una assemblea interregional. També comentem la manifestació del passat 20 de juliol i altres movilitzacions per aturar les retallades.

També llegim extractes dels darrers números de les publicacions llibertàries Al Margen i Terra Cremada. I comptem amb la presència de l’Armux que ens porta l’actualitat senegalesa i bona música africana.

Ens veiem al sopador per l’autogestió de les ràdios lliures del dissabte 30 al CSO Old School de Vallcarca.

Música prevacional: Adam & The Ants, Aerobitch, Le Pianc, Insania, Atomizador, Falsa Alarma, Alpha Blondy, Carlou D, Toure Kunda, Amy Winehouse (no ho hem pogut evitar, a petició d’Eduardo Manostijeras) i música indignada, com no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*