Nikosia i 30 anys no són res

Pocs dies després de complir els 14 anys de programa, els majares es veuen acompanyats per la Paola i el Gorka, companys de Nikosia, que venen a presentar-nos el periòdic que han parit. També ens comenten convocatòries nikosianes, d’entre les quals anoteu el canvi de data de la xerrada Psiquiátricos y escuelas especiales del Seminario Abierto de La Rimaia que finalment es farà el divendres 29.

Però abans i després de patir alguns problemes tècnics que impedeixen que el programa es gravi enterament, comenten la festa de + de 30 anys de Ràdios Lliures del 16 d’abril a l’Ateneu Popular de 9Barris, la resta d’activitats que la Coordinadora de Ràdios Lliures de Catalunya ha programat i notícies que ens arriben de ràdios germanes com Radio Ela o Cuac FM.

També recordem els darrers desallotjaments de l’Encoberta al barri d’Hostafrancs i del ZTA Banzai a Manresa .

Música cel·lebrativa: Fan de Pedu (versió dels Surfin Sirles per homenatjar els 30 anys d’Eduardo Manostijeras), Gadjo, Kinky Dub Machine, Parabellum, Transición, MotorZombis, Franco Battiato, Microguagua, Kapitan Planeta i una cançó per celebrar els 20 anys d’amor de la Tribu FM.

Recordeu que ens trobareu el dia de St. Jordi a les Rambles i el divendres 29 a La Otra Carboneria celebrant els 14 anys majares!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*